Інформаційні системи в інноваційній діяльності : робоча програма нормативної навчальної дисципліни (ОКР «магістр», спеціальність «управління інноваційною діяльністю», зфн) - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Робоча програма нормативної навчальної дисципліни «Інформаційні системи в інноваційній діяльності» для студентів спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю» (заочна форма).
Предметом вивчення навчальної дисципліни є інформаційні системи в інноваційній діяльності. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Автоматизація кластерного та факторного аналізу в інноваційній діяльності. 2. Автоматизація моделювання в інноваційній діяльності.
Keywords: інформаційні системи; information systems; інноваційна діяльність; innovative activity