Інтертекстуальні елементи в англомовному повчальному дискурсі - Вецкур, Тетяна; Vetskur, Tatiana (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті проаналізовано інтертекстуальні елементи, присутні в повчально- му дискурсі, представлено дефініцію поняття “інтертекстуальність” й охаракте- ризовано фрагменти повчального дискурсу, джерелом яких слугували англо- мовні художні твори.The article deals with intertextual elements of English didactic discourse. The author defines the notion of intertextuality and analyses fragments of didactic discourse extracted from English fiction.
Intertextual Elements in English Didactic Discourse
Keywords: інтертекстуальність; повчальний дискурс; лінгвокультура; прецедент