Регіональні особливості становлення народно-демократичної опозиції на зламі 80-90-х років ХХ століття - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Політологічний центр при Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, 2008)
У статті досліджуються передумови зародження, регіональні особливості становлення, методи і напрями діяльності народно-демократичної опозиції на Волині в означений період.
Keywords: опозиція; рух; суспільство; осередки