Міжнародні стандарти права людини на працю - Кравчук, Володимир Миколайович; Kravchuk, Volodymyr M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Право на працю виступає важливим соціально-економічним правом особи, передбаченим міжнародними актами та національним законодавством. В сучасному світі актуальною є проблема юридичного забезпечення соціального партнерства між найманими працівниками, роботодавцями і державою.

The right to work comes forward as the important socio-economic right for personality, envisaged by international acts and national legislation. In the modern world actual is a problem of the legal providing of social partnership between the hired workers, employers and state.
Keywords: право на працю; right to work; міжнародні стандарти; international standards