Проблеми організації бухгалтерського обліку на підприємствах малого бізнесу - Кузуб, М.; Городовий, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено проблеми організації бухгалтерського обліку на підприємствах малого бізнесу
Keywords: малий бізнес; організація бухгалтерського обліку