Автоматизація обліку в сучасних умовах - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Черкаський державний технологічний університет, 2013)
У статті досліджено актуальні питання розвитку систем автоматизації обліку, обґрунтовано, що створення та використання комп’ютерної системи бухгалтерського обліку сприяє не тільки прискоренню процесу обробки інформації на підприємствах, але й суттєвому покращенню його організації, розглянуто функції задоволення потреб користувачів в автоматизованих системах обліку, досліджено способи ведення автоматизованого обліку за Міжнародними стандартами бухгалтерського обліку (МСФО), розглянуто процедури процесу автоматизації звітності за МСФЗ. The article deals with current issues of automation systems, accounting, reasonably, that the creation and use of computer accounting system contributes not only to accelerate information processing enterprises, but also the significant improvement of its organization, functions considered user needs in automated accounting systems, methods of automated accounting under International accounting Standards (IAS) are considered procedures for process automation IFRS.
Automation accounting in modern conditions
Keywords: Автоматизація обліку; інформаційні системи; автоматизація технологічного процесу; automation of accounting; automation of accounting, information systems; automation of the process