Курсова робота : методичні рекомендації - Головін, Микола Борисович; Головіна, Ніна Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації «Курсова робота» складені відповідно до навчальних планів, підготовлені для студентів: галузь знань: 12 – Інформаційні технології; спеціальність: 125 – Кібербезпека; галузь знань: 12 Інформаційні технології; спеціальність: 122 – Комп’ютерні науки; галузь знань 01 – Освіта/педагогіка; спеціальність 014 – середня освіта, галузь знань 10 – природничі науки, спеціальності 105 – прикладна фізика та наноматеріали, галузь знань: 10 Природничі науки; спеціальність:104 Фізика та астрономія для застосування при організації, підготовці та написанні курсових робіт. Можуть бути використаними як студентами, так і викладачами, які працюють на різних факультетах та спеціальностях.
Keywords: методика навчання; курсова робота; 378:001.89(072)