Особливості формування комунікативної компетентності майбутніх вчителів при змішаному навчанні - Швай, Ольга Леонідівна (Рівненський державний гуманітарний університет, 2024)
Розглянуто складові комунікативної компетентності майбутніх вчителів. Окреслено деякі методичні аспекти формування комунікативної компетентності при змішаному навчанні.
Keywords: Теорія і практика навчання; компетентність; ;; competence; комунікативна компетентність; communicative competence; змішане навчання.; mixed education