Планування та організування бізнес-процесів підприємницьких структур : програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Планування та організування бізнес-процесів підприємницьких структур» підготовки магістра, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 073, за освітньої програмою Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, Управління фінансово-економічною безпекою, Управління інноваційною діяльністю, спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітньої програми Економіка підприємства, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, освітньої програми Фінанси і кредит, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 051 Економіка, освітньої програми Економіка довкілля і природніх ресурсів
Keywords: планування; бізнес-процес; організування; підприємництво; програма; структура