Резерви поліпшення та управління інвестиційною діяльністю підприємств - Ільїна, О.; Янченко, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено резерви поліпшення та управління інвестиційною діяльністю підприємств
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність