Методика викладання української мови у початковій школі: тестові завдання - Кравчук, Надія Василівна; Kravchuk, Nadiia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі українки, 2013)
Видання містить тестові завдання із курсу «Методика викладання української мови у початковій школі», укладені за трьома рівнями складності. Для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності «початкова освіта».
Keywords: методика; початкова школа; тестові завдання; молодші школярі