Фонди Кременецького краєзнавчого музею як історичне джерело дослідження періоду німецької окупації та національно-визвольних змагань у Південно-Західній Волині під час Другої світової війни - Соловей, Олександр; Solovey, A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Автор дає характеристику документів та матеріалів, що знаходяться у фондах Кременецького краєзнавчого музею Тернопільської області, які є важливим джерелом дослідження історії Південно-Західної Волині періоду Другої світової війни. The author characterizes the documents and various materials which are kept at the Kremenets’ lore museum in Ternopil region and are the significant source of scientific research of the history of the South-Western Volynya during WWII (World War the Second).
Funds Kremenets Regional Historical Museum as Historical Research During the German Occupation and the National Liberation Movement in South-Western Volhynia During World War II
Keywords: Кременецький краєзнавчий музей; документи; Південно-Західна Волинь; Друга світова війна; Kremenets’ lore museum; documents; the South-Western Volynya; Workld War the Second