Система ValedoMotion із біологічним зворотним зв’язком у превентивній фізичній реабілітації пошкоджень і захворювань хребта - Попадюха, Юрій Андрійович; Полтавець, Жанна Степанівна; Popadiukha, Yuriy; Poltavets, Zhanna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
У статті розглянуто особливості застосування системи ValedoMotion для забезпечення технологій превентивної реабілітації пошкоджень і захворювань хребта. Мета роботи – аналіз функціональних та конструктивних особливостей системи ValedoMotion із біологічним зворотним зв’язком для превентивної фізичної реабілітації пошкоджень і захворювань хребта. The article examines peculiarities of application of ValedoMotion system for provision of the technology of preventative rehabilitation of injuries and diseases of the spine. The aim of the study is to analyze functional and structural peculiarities of ValedoMotion system for preventive physical rehabilitation of injuries and diseases of the spine.
ValedoMotion System with Biological Feedback in Preventive Physical Rehabilitation of Injuries and Diseases of the Spine
Keywords: превентивна фізична реабілітація; пошкодження; захворювання хребта; технічні засоби; біологічний зворотний зв’язок; preventive physical rehabilitation; injuries; spine diseases; technical means; biological feedback