Вплив реклами на підсвідомість споживача - Воскресенська, О.; Орловська, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено вплив реклами на підсвідомість споживача
The effect of advertising on the consumer's subconscious
Keywords: реклама; споживач