Особливості змін облікової політики підприємства - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Луцький національний технічний університет, 2013)
У статті досліджено сутність поняття «облікова політика», здійснено аналіз змін щодо облікової політики підприємств у процесі реформування національної системи бухгалтерського обліку. The article examines the nature of «accounting policies», analyzed changes in accounting policies in the reform of the national accounting system.
Particularities of accounting policies
Keywords: облікова політика; аналіз; бухгалтерський облік; accounting policy; analysis; accounting