Методологія наукових досліджень : конспект лекцій - Колосок, Андрій Мирославович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
У виданні узагальнено та розкрито сутність та зміст методології наукових досліджень, її складових, окрему увагу приділено математичним та статистичним методам наукового дослідження економічних явищ. Рекомендовано студентам п’ятого курсу денної та заочної форми навчання спеціальності 8.18010012 – “Управління інноваційною діяльністю ”
Keywords: наукові дослідження