Педагогічна практика - Головіна, Ніна Анатоліївна; Кобель, Григорій Петрович; Муляр, Вадим Петрович; Головін, Микола Борисович; Савош, Валентин Олесійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичному посібнику подано матеріали щодо організації та проходження виробничої педагогічної практики здобувачами освіти ОКР “Бакалавр” галузі знань 01 – Освіта/педагогіка; спеціальності 014 – Середня освіта (фізика), освітньо-професійна програма Середня освіта. Фізика Волинського національного університету імені Лесі Українки. У роботі подано матеріали, які будуть корисні при вивченні освітніх компонент: методика навчання фізики, методика навчання інформатики, сучасний урок фізики.
Keywords: методика навчання; фізика та інформатика; 378.147.091.33-027.22:53(072)