Теоретичні та методологічні основи вивчення рівнянь та нерівностей з модулем - Мігдаль, Ганна Андріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У магістерській роботі досліджено теоретичні, методологічні та практичні підходи до вивчення рівнянь і нерівностей з модулем у шкільному курсі математики. Перший розділ роботи присвячений теоретичним основам: розглядаються історичні аспекти розвитку поняття модуля, методи розв’язування задач цього типу, а також місце даної теми у шкільному курсі математики. У другому розділі аналізується застосування інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) для вивчення рівнянь та нерівностей з модулем.
Keywords: модуль; рівняння з модулем; нерівності з модулем; методика навчання; desmos; інформаційно-комунікаційні технології