Реінкарнація антигероїв чи реанімація совєтизму? - Романчук, Олег; Romanchuk, O. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті на конкретних прикладах показано небезпеку повернення на державному рівні політики культивування совєтських стереотипів, реабілітації комуністичного тоталітаризму, що загрожує консолідації українського суспільства.By specific examples in the article there is shown a risk of returning to the policy of cultivation of Soviet stereotypes at the state level as well the danger of rehabilitation of the communist totalitarianism that threatens the consolidation of Ukrainian society.
Reincarnation of Antiheroes or Reanimation of Sovietism?
Keywords: реанімація совєтизму; комуністичні злочини; совєтські партизани; окупація України; окупація України; Українська держава; reanimation of Sovietism; communist crimes; Soviet partisans; occupation of Ukraine; Ukrainian state