Моделювання впливу вартісних чинників на розвиток підприємств харчової промисловості - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Побудовано ймовірнісно-автоматну модель діяльності хлібопекарського підприємства. Побудовано прогнозні моделі виробництва продовольчих товарів в Україні та на Волині. The probabilistic-automatic model of the activity of the bakery enterprise was constructed. Forecast models of food production in Ukraine and in Volyn have been constructed.
Modeling the influence of cost factors on the development of enterprises of the food industry
Keywords: ймовірнісно-автоматна модель; хлібопекарське підприємство; прогнозні моделі; виробництво продовольчих товарів; Україна; Волинь; probabilistic-automatic model; bakery enterprise; forecast models; food production; Ukraine; Volyn