Інженерно-геологічні вишукування для розробки проєкту реконструкції полігону ТПВ в с. Брище Луцького району Волинської області - Шуляк, Олексій Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
В магістерській роботі розглянуто проєкт інженерно-геологічні вишукування для розробки проєкту реконструкції полігону ТПВ. Проаналізовано заходи з проведення рекультивації тіла полігону ТПВ, вивчено геологічну структуру території реалізації планованої діяльності.
Keywords: планова діяльність; рекультивація; полігон твердих побутових відходів; інженерно-геологічні вишукування