Фінансова архітектоніка - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Вахович, Ірина Михайлівна; Вахновська, Наталія Андріївна; Дорош, Вікторія Юріївна; Забедюк, Мирослава Сергіївна; Іщук, Леся Іванівна; Мостовенко, Наталія A.; Ніколаєва, Анжела Миколаївна; Олександренко, Ірина Володимирівна; Пиріг, Світлана Олександрівна; Подерня-Масюк, Юлія Андріївна; Поліщук, Вадим Григорович; et al. (Луцький національний технічний університет, 2014)
Навчальний посібник спрямований на обґрунтування теоретичних і прикладних засад фінансових процесів та явищ. Зокрема, розглядаються питання теорії розвитку фінансів, нормативного забезпечення розвитку та становлення фінансів, особливості становлення фінансової архітектоніки та функціонування фінансових систем, державних фінансів, місцевих фінансів, податків і податкової системи, фінансового ринку, міжнародних фінансів, фінансового менеджменту, фінансового аналізу, інформаційних систем і технологій у фінансах, статистичних способів та прийомів у фінансах, фінансів підприємств та фінансів домогосподарств. Видання передбачене для студентів вищих навчальних закладів, керівників та спеціалістів управлінських структур, науковців, фінансових організацій, аспірантів.
Keywords: фінансова архітектоніка; фінанси; місцеві бюджети; підприємство; фінансовий ринок; податки