Іноземна мова (англійська). Ч. І : навчально-методичний посібник - Черняк, Оксана Павлівна; Cherniak, Oksana P. (Волинський національний університет ім.Лесі Українки, 2011)
Навчально-методичний посібник є першою частиною курсу “Іноземна мова (англійська)”. Матеріал розбито на три модулі, кожен з яких містить оригінальні тексти з творів англійських та американських авторів, розробку словника та завдань до них. Подано зразки розмовних тем, тематичні діалоги, активний вокабуляр та вправи комунікативного характеру. Крім того, кожен розділ містить пояснення граматичних явищ і завдання, що сприяють їх засвоєнню. Призначено для студентів І курсу факультету міжнародних відносин. Перший модуль складається з трьох розділів та містить такі розмовні теми: “Introducing People”, “My Family”, “Appearance and Character” та граматичні структури: Parts of Speech, The Verb to be, The Verb to have, Plural of Nouns, System of Tenses in English, The Present Indefinite Tense, Possessive Case, The Past Indefinite Tense, Degrees of Comparison of Adjectives. Другий модуль складається з двох розділів та містить такі розмовні теми: “My House (Flat)”, “Learning Foreign Languages” та граматичні структури: Structure there is/ there are, Prepositions of Place, The Future Indefinite Tense, Articles. Третій модуль складається з трьох розділів та містить такі розмовні теми: “Daily Programme”, “Leisure Time. Entertainment” та граматичні структури: The Present Continuous Tense, Structure going to, The Past Continuous Tense, The Future Continuous Tense. Крім цього, до третього модуля входять додаткові тексти для самостійної роботи на тему “Holidays”.