Профілактика травм опорно-рухового апарату в групі складних координованих видів спорту - Валецький, Юрій; Валецька, Руслана; Петрик, Омелян; Valetskii, Yurii; Valetska, Ruslana; Petryk, Omelian (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті висвітлено засоби й методи профілактики травм опорно-рухового апарату в групі складних координованих видів спорту. Ways and methods of orthopedic trauma prevention in the group of complicated and coordinated sport are represented in the article.
Trauma Prevention of Musculoskeletal System in Complicated Coordinated Sports
Keywords: опорно-руховий апарат; спортивна гімнастика; координовані види спорту; musculoskeletal system; artistic gymnastics; coordinated sport