Резерви зростання прибутку як основного джерела поповнення власного капіталу - Кива, Альона; Самошкіна, Ірина (Луцьк: Вежа-Друк, 2023)
Сільськогосподарські підприємства повинні не тільки отримувати стабільний прибуток, але й забезпечувати його зростання. Тому підприємствам необхідно вести пошук потенційних можливостей щодо його збільшення, тобто резервів зростання прибутку, які існують на стадіях планування, виробництва та реалізації виготовленої продукції. Пошук резервів зростання прибутку здійснюється на науково-обґрунтованій методиці з розробки заходів з їх мобілізації.
Keywords: резерви зростання прибутку; управління прибутком; власний капітал сільськогосподарського підприємства; 336.671