Структура захворюваності студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки - Пантік, Василь Васильович; Pantik, Vasyl V. (My University, 2016)
Наведені результати обстежень студентів першого року навчання. Визначена структура їх захворюваності. Зазначені причини низького рівня здоров'я студентів та обґрунтована роль фізичної культури у профілактиці неінфекційних захворювань.The tethis contains results of surveys of students the first year and the structure of their morbidity. Determinated causes of low level of health of students and substantiated the role of physical training in the prevention of noncommunicable diseases.
The structure of morbidity of the Students of Lesya Ukrainian Eastern National University
Keywords: здоров’я; захворюваність; фізична культура; студенти; health; morbidity; physical education; students