Основи журналістики - Косюк, Оксана Михайлівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2022)
У посібнику викладено практичний курс (що є складником системи підготовки спеціалістів за напрямом “Журналістика”), розкрито найважливіші засади використання знань загальної жанрології у практичній діяльності журналіста. Розраховано на студентів спеціальності “Журналістика”.
Keywords: журналістика; теорія; комунікація; жанр; 070(071)