Стратегія управління розвитком персоналу - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (My University, 2013)
У статті удосконалено теоретико-методичні засади стратегічного управління розвитком персоналу підприємства. Використано ієрархічний підхід до формування стратегічного набору управління розвитком персоналу підприємства, процесний підхід до обґрунтування стратегії розвитку персоналу.The paper improved the theoretical and methodological basis for strategic development management company personnel. Used a hierarchical approach to the formation of a strategic set of development management company personnel, process approach to the justification of the strategy development personnel.
Strategy development management personnel
Keywords: стратегія; стратегічний набір; розвиток персоналу; управління розвитком персоналу; трудовий потенціал підприємства; система компетенцій; професійна підготовка; підвищення кваліфікації