Особливості сакрального будівництва Кременця в XVII-XVIII століттях - Яцечко (Блаженко), Тетяна Володимирівна; Yatsechko (Blazhenko), Tetiana V. (My University, 2013)
У статті йдеться про сакральну архітектуру м.Кременця Тернопільської області.Значна увага приділяється Богоявленському монастирю, храмовим комплексам періоду XVIІ-XVIІІ ст.
Keywords: Кременець; сакральна архітектура; Богоявленський монастир; церква