Структурно-динамічні особливості авіатранспортної системи України - Борисюк, О. А.; Borуsіuk, O. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розглянуто структурно-динамічні особливості сучасного розвитку національної авіатранспортної системи України, проаналізовано стан розвитку інфраструктури, виявлено структурні диспропорції.Reveal structural and dynamic features of the modern development of the national air transportation system of Ukraine, and analyzes the state of infrastructure, identifies structural imbalances.
Structural and Dynamic Features of the Air Transport System of Ukraine
Keywords: національна авіатранспортна система; міжнародні та внутрішні перевезення; аеропорти; динаміка пасажироперевезень; national air transport system; international and domestic transportation; airport; the dynamics of passenger traffic