Прикладна ентомологія - Зінченко, Олександр Павлович; Сухомлін, Катерина Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 12 лабораторних робіт із курсу «Прикладна ентомологія», передбачених навчальним планом для студентів освітнього ступеня «магістр» денної форми навчання галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія», за освітньо-професійною програмою «Біологія». У роботах розглядаються теми, що висвітлюють основні розділи курсу. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи.
Keywords: прикладна ентомологія; комахи-кровососи; паразитичні комахи; отруйні комахи; 576.895.771.095.6.08