Багаторічна динаміка мінімального стоку річки Стир (гідропост „Луцьк”) - Павловська, Тетяна Сергіївна; Семенюк, Олександр Іванович; Побережний, Валерій Володимирович (Регіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, 2020)
На основі аналізу фондових даних Волинського обласного центру з гідрометеорології з'ясовано тенденції багаторічної динаміки мінімального стоку р. Стир (гідропост „Луцьк”) та тісноту його взаємозв’язку з річними сумами опадів на метеостанції „Луцьк”.
Keywords: Стир; Волинська область; витрати річки; мінімальний стік; гідропост; межень