Проблеми переходу до сталого розвитку: екологічний аспект - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (My University, 2000)
Виділяються екологічні заходи, здійснення яких є необхідним при переході України на засади сталого розвитку.
Keywords: сталий розвиток; Україна; екологічний