Розвиток цифрової економіки України - Бегун, Світлана Іванівна (Рівненський державний гуманітарний університет, 2024)
В умовах активної цифрової трансформації економіки, зростає значення використання передових технологій та електронного середовища. Україна відчуває дефіцит власних цифрових ресурсів, що ускладнює перехід до цифрової економіки, що єдиний в Європі. Однією з основних причин цього ускладнення є війна, що призводить до постійних витрат і гальмує процес трансформації економіки в цифровий простір
Keywords: цифрова економіка; цифрова трансформація