Дидактичні технології у вищій школі: програма нормативної навчальної дисципліни - Гусак, Петро Миколайович; Husak, Petro M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни складена відповідно до навчального плану підготовки фахівця освітнього ступеня «магістр», викладача вищого навчального закладу. Курс «Дидактичні технології у вищій школі» є завершальним у плані організації навчального процесу. Основна увага спрямована на конструювання конкретної навчальної дисципліни за технологічними параметрами. Об’єктом вивчення навчального курсу є – технологічна підготовка студентів до майбутньої викладацької діяльності у ВНЗ. Предметом вивчення навчального курсу є –організація навчального процесу у ВНЗ за технологічними параметрами. Мета вивчення курсу – сформувати у студентів здатність розробляти та представляти навчальне заняття у ВНЗ з технологічних позицій.
Програма навчальної дисципліни «Дидактичні технології у вищій школі» підготовки магістр, галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, за освітньої програмою Педагогіка вищої школи.
Keywords: Інноваційна діяльність педагога; педагогіка вищої школи