Інформативна структура тексту та переклад - Сінченко, Євгенія Іванівна; Sinchenko, Yevheniia I. (Луцький національний технічний університет, 2017)
Здійснено класифікацію типів інформації, що має чисто умовний характер і пропонується з метою полегшення аналізу тексту, глибокого проникнення у його структуру для подальшого адекватного його перекладу.
Keywords: інтерпретація тексту; денотативна та конотативна інформація; прагматичний компонент перекладу