«Забута тінь» Пантелеймона Куліша - Ткаченко, В. І.; Tkachenko, V. I. (Волинськиий національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто роль і місце Ганни Барвінок в історії української літератури другої половини ХІХ ст. та її місію у творчій біографії П. Куліша.In the article Hanna Barvinok’s role and place in the history of Ukrainian literature of the second half of the nineteenth century are considered and her mission in creative activity of.
«Forgotten Shadow» Panteleymon Kulish
Keywords: письменниця; художня спадщина; письменницький талант; література; народ; writer; literary heritage; writing talent; literature; people