Ціноутворення : методичні вказівки для індивідуальної роботи - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Розроблено завдання для індивідуальної роботи щодо формування конкурентної ціни на підприємстві. Виконання наведених завдань дозволить осягнути весь комплекс показників що характеризують систему ціноутворення, опанувати методику формування та прогнозування ціни. Рекомендовано студентам четвертого курсу денної та заочної форми навчання напряму підготовки: 6.030504 - Економіка підприємства.
Keywords: ціноутворення; підприємство; pricing; enterprise