Post crisis service innovation development - Dedeliuk, Kateryna Yu.; Деделюк, Катерина Юріївна (Інститут міжнародних відносин Київського університету імені Тараса Шевченка, 2012)
This article analyses service sector development and growth, describes the role and specific features of service innovation, defines the main drivers of service innovation development at post-crisis period.

У статті проаналізовані основні тенденції розвитку сфери послуг, досліджено роль та специфічні риси інновацій у сфері послуг, визначені основні чинники розвитку інновацій у сфері послуг у посткризовий період.
Keywords: service innovation; innovation process; service sector; growth; development; інновація; інноваційний процес; сфера послуг; зростання; розвиток