Юний акваріуміст: навчально-методичний посібник - Буднік, Світлана Василівна; Колосок, Андрій Мирославович (Видавництво «Ранок», 2012)
Пропонований посібник допоможе педагогу організувати гурток юного акваріуміста, вдосконалити методику викладання прикладних наук, навчить учнів влаштовувати акваріум, доглядати за ним, використовувати акваріум під час уроків біології. Для вчителів біології, керівників гуртків «Акваріуміст-початківець», «Декоративна акваріумістика» та всіх, хто допомагає дітям змістовно і цікаво провести вільний час.
Keywords: акваріум; школа; 727.63