Виробнича практика - Букало, Надія Артемівна; Лялюк, Алла Миколаївна (Волинський національний університет мені Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки призначені для виконання завдань щодо виробничої практики та підготовки звіту проходження виробничої практики. У них висвітлені ключові питання ознайомлення здобувачів вищої освіти з особливостями майбутньої професії, її змістом та завданнями, роллю маркетологів рівнів в управлінні сучасними підприємствами, роботи маркетингових підрозділів. Основна увага приділяється практичній підготовці та перевірці ступеня опанування форм, методів і процесу формування інформаційної бази для проведення аналітичних розрахунків у власному дослідженні; виконання комплексного аналізу маркетингової діяльності досліджуваного підприємства з розробкою низки обґрунтованих пропозицій за результатами досліджень щодо формування маркетингових стратегій підприємства.
Передмова
Загальні положення
Мета і результати виробничої практики
Графік проходження і виконання розділів виробничої практики
Keywords: маркетинг; виробнича практика; 339.1