Купрумселективний електрод на основі складного халькогеніду Cu2NiTi3S8 - Кормош, Жолт; Татарин, Наталя; Парасюк, Олег (СНУ, 2013)
Синтезовано складний халькогенід Cu2NiTi3S8, який має структурний тип шпінелі (MgAl2O4) з параметрами елементарної комірки а = 0,99716(1) нм, V = 0,99152(3) нм3. На основі цього халькогеніду виготовлено купрумселективні електроди та досліджено основні електрохімічні характеристики: крутизну електродної функції, межу виявлення досліджуваного іона Cu2+, діапазон рН, вплив сторонніх іонів на роботу сенсора
Keywords: купрумселективний електрод; складний халькогенід Cu2NiTi3S8; електродна функція; дифрактограма; пластифікатор