Інформаційні ресурси бібліотек закладів вищої освіти: формування та використання - Петрович, Валентина Василівна (My University, 2023)
У статті висвітлено технологію роботи сучасних бібліотек закладів вищої освіти щодо створення ресурсів та надання доступу до них. Визначено інтелектуальний потенціал науково-інформаційної діяльності освітянських бібліотек.
Keywords: заклади освіти; бібліотека; інформаційні ресурси; інформаційно-комунікаційна система; репозитарій