Цілі, завдання та функції державної кримінально-виконавчої служби України щодо реалізації кримінально-виконавчої політики - Гламазда, Петро Володимирович; Hlamazda, Petro V.; Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, Mykhailo M. (Науково-дослідний центр правової інформатики Академії правових наук України; Інститут законодавства Верховної Ради України, 2011)
У статті аналізуються цілі, завдання та функції Державної кримінально-виконавчої служби України, Державного департаменту України з питань виконання покарань щодо реалізації кримінально-виконавчої політики. Обґрунтовано необхідність законодавчого закріплення їх функціонування, розробки і впровадження перевірених наукою та практикою форм і методів діяльності. Aims, tasks and functions of public criminally-executive service of Ukraine, State department of Ukraine on questions of implementation of punishments towards realization of criminally-executive policy are analyzed in the article. The necessity of the legislative attaching of their functioning, development and introducing of tested by means of science and practice forms and methods of activity is proved.
Goals, objectives and functions of the State Penitentiary Service of Ukraine towards implementation of penal policy.
Keywords: кримінально-виконавча політика; criminally-executive policy; Державна кримінально-виконавча служба України; state criminally-executive service of Ukraine; цілі; aims; завдання; tasks; законодавство; legislation