Спосіб визначення креативності у чоловіків за показниками когерентності електроенцефалограми - Коцан, Ігор Ярославович; Козачук, Наталія Олександрівна; Кузнєцов, Ілля Павлович; Kotsan, Ihor YA.; Kozachuk, Nataliia O.; Kuznietsov, Illia P. (Державна служба інтелектуальної власності України ; ДП “Український інститут промислової власності”, 2012)
Спосіб визначення креативності у чоловіків, шляхом виконання електроенцефалограми, її аналізу за показниками когерентності. Електроенцефалограми здійснюють під час інтелектуальної діяльності осіб чоловічої статті. При цьому при додатковому аналізі показників когерентності підсумовують когерентність електричної активності кори головного мозку для уточнення зв'язків між передньоасоціативними ділянками, між задньоасоціативними ділянками.