Інвестиційний менеджмент: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма дисципліни “Інвестиційний менеджмент” є складовою нормативно- методичного забезпечення навчального процесу для підготовки магістрів за спеціальностями 8.18010012 “Управління інноваційною діяльністю”, 8.03050803 “Оподаткування підприємств”. Навчальною програмою дисципліни “Інвестиційний менеджмент” передбачено вивчення теоретичних та методичних положень, практичних рекомендацій, пов’язаних із оволодінням основами управління інвестиційною діяльністю, аналізом інвестиційних проектів на рівні підприємства, вивчення методів та прийомів моделювання інвестиційної діяльності, розвиток здібностей до дослідницької діяльності, самостійності та відповідальності. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Інвестиції та інвестиційна діяльність. 2. Управління інвестиційною діяльністю.
Робоча програма навчальної дисципліни «Інвестиційний менеджмент» для студентів галузей знань 0306 «Менеджмент та адміністрування», 1801 «Специфічні категорії», 0305 «Економіка та підприємництво» спеціальностей 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю», 8.03050803 «Оподаткування підприємств»
Keywords: інвестиції; менеджмент