Вступ до фаху - Данилюк, Ніна Олексіївна; Рогач, Оксана Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації охоплюють силабус, плани семінарсько-практичних занять, матеріали для самостійної роботи та методичні вказівки до їх виконання, тестові завдання, питання до екзамену, зразок білета й опис процедури відповіді, норми оцінювання, вказівки до підготовки індивідуальних науково-дослідних завдань, конспектів, планів, рефератів, тез, список рекомендованої літератури. Для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності В11 Філологія, спеціалізації В 11.10 Прикладна лінгвістика, ОПП «Прикладна лінгвістика. Переклад і комп’ютерна лінгвістика». Можуть бути корисні для здобувачів освіти зі спеціальності В11 Філологія, які вивчають НОК «Вступ до мовознавства», «Загальне мовознавство», «Теорії засвоєння мов», «Філософія мови», ВОК «Соціолінгвістика», «Інтерлінгвістика» й ін.
Вступ. Силабус нормативного освітнього компонента. Плани cемінарсько-практичних занять. Завдання для самостійної роботи. Тестові завдання. Політика оцінювання та дотримання академічної доброчесності. Підсумковий контроль (екзамен). Підготовка індивідуальних науково-дослідних робіт, конспектів, планів, тез. Рекомендована література
Keywords: Вступ до фаху; комп'ютерна лінгвістика; прикладна лінгвістика; переклад; 81’33(076