Особливості управління підготовкою операторів call-центрів у банківській сфері - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Блеянюк, Мирослава Олександрівна; Totska, Olesia Leontiivna; Bleianiuk, Myroslava (My University, 2020)
Мета статті полягає у вивченні особливостей управління підготовкою операторів call-центрів у банківській сфері. Методологія дослідження полягає у використанні методу аналізу. Наукова новизна отриманих результатів полягає в тому, що в статті розкрито теоретичні аспекти підготовки операторів call-центрів в одному із провідних банків України. Зокрема, детально описано процес підготовки стажерів і новачків. Висновки. Результати дослідження дозволили окреслити окремі аспекти підготовки операторів call-центрів у банківській сфері на різних етапах. The purpose of the article is to study the peculiarities of management training of call-center operators in the banking sector. The methodology of the study is to use the method of analysis. The scientific novelty of the obtained results is that the article describes the theoretical aspects of training of call-center operators in one of the leading banks in Ukraine. In particular, the process of training trainees and newcomers is described in detail. Conclusions. The results of the study made it possible to outline certain aspects of training of call-center operators in the banking sector at different stages.
Peculiarities of Management of Preparation of Call-Center Operators in the Banking Area
Keywords: call-центр; оператор; стажер; новачок; call-center; operator; trainee; newcomer; management training