Фінансове планування підприємств : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни для денної форми навчання - Рудик, Наталія Іванівна; Rudyk, N. I. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом курсу «Фінансове планування підприємств» є економічні, організаційні, правові і соціальні питання, що виникають в процесі управління підприємством. Міждисциплінарні зв’язки: На початку вивчення дисципліни «Фінансове планування підприємств» студент має володіти знаннями з основних дисциплін, які складають методологічну основу курсу: з філософії, економічної теорії, макроекономіки та мікроекономіки, фінансів, фінансів підприємств тощо. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістовних модулів: Змістовий модуль 1. СУТНІСТЬ, СТРУКТУРА ТА РОЗВИТОК ФІНАНСОВОГО ПЛАНУВАННЯ Змістовий модуль 2. СИСТЕМА БЮДЖЕТІВ ТА БЮДЖЕТНИЙ ПРОЦЕС
Робоча програма навчальної дисципліни «Фінансове планування підприємств» для студентів напряму: 6.030508 «Фінанси і кредит».
Keywords: фінанси; планування; підприємство