Соціологічні дослідження в соціальному управлінні - Любчук, Валентина Василівна; Liubchuk, Valentyna V. (My University, 2019)
Даний курс знайомить студентів із основними категоріями соціального управління, його теоріями та концепціями. Основна увага акцентується на методах дослідження соціальної реальності, взаємозв’язку структурних компонентів соціального управління. Представляються сфери та особливості застосування соціологічних методів та специфіка проведення соціологічних досліджень у галузі соціального управління.. У програмі подано тематичний план лекційних та семінарських занять, теми ІНДЗ список обов’язкової та додаткової літератури, а також порядок нарахування балів за шкалою ECTS та національною шкалою.
Sociological researches in social management
Keywords: кількісні соціологічні дослідження; якісні соціологічні дослідження; соціальний моніторинг; соціально-управлінська діяльність; управлінське рішення; соціальне прогнозування; qualitative sociological researches; quantitative sociological researches; social monitoring; social and managerial activity; management solution; social forecasting